Getting ready for the Indochina trip - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Leonie Bourgondiën - WaarBenJij.nu Getting ready for the Indochina trip - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Leonie Bourgondiën - WaarBenJij.nu

Getting ready for the Indochina trip

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Leonie

23 Juni 2010 | Nederland, Utrecht

Lieve vrienden, familie, kennissen, geïnteresseerden en co ;)

Het is zover! Ik ga morgenvroeg naar mijn ouders om daar mijn laatste dagje in Nederland door te brengen.

Voor diegenen die er nog niet op de hoogte van waren; afgelopen vrijdag ben ik afgestudeerd!! Ik heb mijn eindpresentatie, over het nieuwe beoordelingssysteem dat ik de afgelopen paar maanden voor VisionClinics heb ontwikkeld, voldoende afgerond!
Een mooie afsluiting van mijn HBO-studie is deze reis zeker wel. En een goed begin om helemaal uitgerust terug te komen voor mijn Master.

Maar nu eerst; vrijdag ga ik met Rob dan eindelijk naar Cambodja, Laos en Vietnam. We zullen vanuit Düsseldorf vertrekken en hebben een stop in Iran (!), waarna we doorvliegen naar Thailand. Hier zullen we 1 nachtje verblijven gezien ons ticket was gecancelled naar Phom Penh (Cambodja). Gelukkig blijven we in een hotel dichtbij het vliegveld, zodat we de binnenlanden niet in hoeven te gaan en niets riskeren wat betreft de heersende rellen.

De planning voor dit moment is 1 week Cambodja, 2 weken Laos en ter afsluiting 3 weken Vietnam.

Ik ga sowieso meer plaatsen dan dat ik vanuit Ierland heb gedaan en probeer mijn verhalen korter te houden dan mijn Indo stories.

Ik houd jullie op de hoogte!

Kus Leonie

Ps. Hier wat foto’s ter voorbereiding wat jullie kunnen verwachten (deze week gemaakt bij een dagje uit Amsterdam, heerlijk om toerist te zijn in je eigen land;))

• 24 Juni 2010 - 02:15

Lijn:

Whoehoeeeeee, eindelijk is het zover! Superleuk, kan niet wachten om al je nieuwe verhalen te gaan lezen. Als het even mooi daar is in Indo zit je goed ;-) Wel vrienden maken met de locals he? Ben benieuwd wat het vietnamese woord voor oksel is hahahahha. Over 4 weekjes ben ik vlakbij, gaan we wel ff zwaaien. Nog 7 weekjes schat, en dan zijn we na een heel jaar weer herenigd! Doe de groetjes aan rob en safe travelling ;-)

KUS

• 25 Juni 2010 - 10:50

Celien:

Wat een super lieve foto van jou en Robbie!! :)
    Ik wens jou en Rob een heleeee fijne reis toe en ga jullie zeker volgen! Hahaha terwijl ik die-hard aan het leren ben, as usual ;) (Volgende week laatste tentamen en daarna nog wat hers) Maar dan kan ik lekker meegenieten met jullie stories!!
    Geniet ervan en take care!
    Dikke kus

• 25 Juni 2010 - 15:50

Leonie:

hee iedereen,

hier even een heel kort berichtje vanuit iran ik ben net aangekomen en loop op dit moment met een sjaal om mijn hoofd rond te banjeren, vrij moe maar dadelijk nog de laatste 4 uurtjes en dan ben k er.

mam pap ik ben in ieder geval veilig aangekomen

xxx leonie

• 28 Juli 2010 - 21:17

Truus:

Hoi,
    Ik heb nog niet al jullie verhalen gelezen. We zaten op de boot. Ik ga het zeker binnenkort doen. Lijkt me heel spannend. Veel plezier en de groetjes van Truus en Kees.